در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

12 سال سابقه بیمه دارم

به خاطر تغیرات درون گروهی از یک شرکت هلدینگ به شرکت دیگر منتقل شدم

3 سال در شرکت قبلی قرارداد داشتم تا برج 11 سال 95 و از برج 11 سال 95 در شرکت جدید قرارداد اول یکماهه و قراداد سال جدید هم سه ماهه می باشد می خواستم بدونم در صورت اتمام قرارداد میتوانم بیمه بیکاری درخواست کنم

ممنونم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه نمی توانید . یکی از حداقل شرط های ان این است که این قرارداد 1 ساله باشد و غیر ارادی بیکار شده باشید . با قرارداد 3 ماهه نمی شود . حداقل سابقه تان باید 1 سال باشد .

با تشکر