در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من در حدود 4 سال دریک عمده فروشی ابزارآلات صنعتی و لوازم بهداشتی در شهریار مشغول بکار بودم که فروردین سال 96 برای رفع مشکل اختلاف حساب سال 95 پیش حسابدار محل کارم رفتم و با ایشان درمیان گذاشتم که قرار شد رسیدگی شود و با کارفرمای من مشکلم را درمیان بگذارند که بعد از گذشت یک ماه و 11 روز ، روز 11 اردیبهشت 96 به بنده اعلام کردند که من در صندوق فروش فروشگاه که وجوه نقدی در سیستم ثبت میشد و هروز طبق برنامه حسابداری تحویل کارفرما میشد یعنی حتی 1 ریال هم اگر کم بود باید توضیح داده میشد و علت مشخص میشد ولی اگر هرچقدر اضافه بود به راحتی از آن چشم پوشی میشد مبلغی بدهکارم که من اصلا آنرا قبول نکردم و کارفرما من را اخراج کردند و گفتند که باید کسری صندوق را بپردازم و من چون آن مبلغ را نداشتم و از همه مهمتر به حسن نیتم در کار اطمینان داشتم و دارم .

با توجه به همه ی این مشکلات نه به اختلاف حساب سال 95 من رسیدگی شد نه حقوق و دستمزد بنده از اول فروردین تا 11 اردیبهشت پرداخت شد
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بایت عدم پرداخت حقوق ، اخراج از کار با داشتن قرارداد و دیگر مزایا می توانید به اداره کار شکایت کنید . اما تهمت زدن آنهم آنگونه که فرموده اید شفاهی حداقل تا آنجا که من می دانم در صلاحیت هیات های تشخیص و حل اختلاف وزارت کار نیست .

با تشکر