در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)
سلام

کسی که کار دارد ولی شرایط ازدواج با این مخارج سنگین را ندارد و خودش تنهاست و مخارج خود را تامین می کند و قصد بیمه کردن خود را دارد تا کدام بیمه بهتر است: "بیمه مشاغل آزاد" یا "بیمه اختیاری"؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که شما باید در نظر داشته باشی که بیمه نامه تون قراره چه نیازی رو براتون رفع کنه؟

در آینده شما قراره چه برداشتی از بیمه خودت داشته باشی؟

دفترچه درمان؟

حقوق ماهانه و مستمری؟

اولویت شما با کدام یک هست؟

برای داشتن هر کدام از اینها و مجموع شان،چه هزینه ای در ماه باید انجام بدی؟

و اینکه اگه شما پرداخت بیمه تامین اجتماعی رو شروع کنی(چه اختیاری و چه اجباری)،در هر صورت سابقه آن قابلیت بازخریدی و پس گرفتن حق بیمه های پرداختی را ندارد!!

و این یعنی تا زمانی که به مدت ۳۰ سال پرداختی حق بیمه نرسی،نمیتونی یه حقوق کامل دریافت کنی.

اگه سابقه شما ۱۵ سال بشه،شما در انتها فقط ۱۵ روز حقوق دریافت می کنی!!

اگه تابحال بیمه تامین اجتماعی نداشتی و میخوای تازه شروع کنی،کمی فکر و تامل کن،چون پرداختی های شما بازگشت سرمایه ای ندارد و فقط تبدیل به سنوات میگردد.

حق بیمه اختیاری در ماه در حال حاضر ماهانه ۲۵۰،۰۰۰ تومان می باشد و در صورتی که ۳۰ سال شما هم امسال کامل باشد،پایه حقوق شما ۹۳۰،۰۰۰ تومان و با حق عایله مندی،خوارو بار و کمک هزینه مسکن و اولاد،دریافتی شما حدود ۱،۰۵۰،۰۰۰ تومان میشود!!!

راه حل دوم شما میتواند ثبت نام بیمه های زندگی(عمر) باشد که قابلیت های بسیار بسیار بالایی دارد.

پوشش های بینظیر بیمه ای در کنار سودهای متعارف،دریافت وام،قابلیت بازخرید بیمه نامه، و در انتهای قرارداد دریافت مبلغی بصورت یکجا و یا مستمری!!! آن هم با شرایطی که مد نظر شماست.

پیشنهاد بنده،ابتدا تحقیق درست،سپس انتخاب عاقلانه هست.