در دیه و بیمه خودرو توسط (170 امتیاز)
با سلام و احترام
در شرکت پیمانکاری برای برخی از کارهایی که به صورت دایم نبودن از شخصی استفاده میکردن به صورت روز مزد , که ایشان را بیمه نکردن.

در حین انجام کار این شخص دچار سانحه شده و فوت کردن. ایشون اعتیاد داشتن.

 ایا اعتیاد که کارفرما هم اطلاع داشتن باعث میشود که به ایشون دیه تعلق نگیرد یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام  با توجه به نوع کار  شما میبایست کارگر را از همان روز اول تحت پوشش بیمه  قرار میدادید این اشتباه اول شما  وقبل از بکارگیری میباست ازمایش اعتیاد صورت میگرفت این اشتباه دوم که صورت نگرفته ومرحله سوم میبایست در کاری مشغول میشدن که امکان خطر نداشته باشد وبادتوجه به ظاهر کارگر باید احتیاط لازم رو در واگذذاری  کار له نامیبرده انجام میدادید لذا با توجه به حادثه پیش امده  طبق سرایط بوجود امده وتعین تقیصیر میبایست ده سال اخرین دستمزد را بهدحساب سازمان تامین اجتمایی واریز تت مستمری برای خانواده ایشان برقرار شود...ایمانی