در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام لطفا این موارد را حساب کنید.نظریه پزشک قانونی

  1. سایدگی حارصه خلف دست راست ناحیه ای.مچ دست راست.خلف دست چپ.زیر زانوی چپ جمعا 4 مورد.
  2. سایدگی حارصه سمت راست گردن.کتف راست جمعا دو مورد که ارش ان جمعا 1.5 درصد از دیه کامل.
  3.  کبودی سمت راست گردن.خلف گردن سمت راست.قدام شانه راست.فوقانی سمت راست قفسه سینه(محاذات زیر بغل).سطح داخلی بازوی راست.سمت راست خلف تنه  دو مورد.فوقانی سمت چپ قفسه سینه.شانه چپ.سمت چپ گردن.خلف گردن(سمت چپ)خلفی فوقانی و خلفی میانی بازوی چپ.سمت چپ خلف تنه(ناحیه ای).
  4. سرخ شدگی موضع خارجی زانوی چپ.قدامی میانی ساق چپ.
  5. شکستگی 5 در صد از قسمت نمایان دندان 7 اسیاب عقبی.

با تشکر

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای محاسبه دقیق مبلغ دیه می توانید از طریق لینک زیر اقدام کرده و گزینه "دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه" را انتخاب کنید و در خواست مشاوره تلفنی نمایید

محاسبه دقیق مبلغ دیه در  : https://www.bidbarg.com/set