در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام

بنده ۱۱ سال پیش به مدت ۱ سال و نیم در یک پخش خصوصی کار میکردم.با توجه به نارضایتی از وعده های کارفرما در رابطه با حقوق و بیمه و عدم تحقق ان عزم ترک کار کردم.

به دلیل نااگاهی و ترس از پایمال شدن حقوق و ...کارفرما طی فرمی رسیدی مبنا بر هیچ گونه ادعا در رابطه با بیمه و ...از بنده تحویل گرفت.

پس از ترک کار با توجه به داشتن مطالباتی از شرکت اقدام به شکایت به مراجع قانونی و اداره کار نمودم.

که پس از دادن حقوق معوقه اینجانب متاسفانه به دلیل نااگاهی  بدون گرفتن سنوات و ...مزایا و مهمتر از همه حق بیمه رضایت کتبی به پرونده دادم.

سوال بنده دقیقا این است که

هیچ روشی برای اخذ سابقه بنده اینجانب در ان مدت کارکرد وجود ندارد؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما میتوانید مجددا به اداره کار مراجعه کنید وشکایت جدید بابت مزایایی که به شما تعلق میگیرد طرح دادخواست نمایید