در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)

با سلام اينجانب پس از  2 سال كه توسط كارفرما اخراج شده بودم با راي هيت حل اختلاف وتشخيص دادن غير موجه بودن اخراج طبق ماده 165 و با راي بازگشت مجدد به كار برگشتم البته بدون دريافت حق السعي

 سوال بنده اين است كه اكنون كه به كار سابق برگشتم آيا امكان گرفتن سنوات شامل بيمه و پاداش وعيدي و بن وغيره از كارفرما براي 2 سالي كه معلق بودم  براي اينجانب وجود دارد؟ چه اقدامي بايد انجام دهم؟ باتشكر

1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
درصورت رای بازگشت به کار و محاسبه ایام تعلیق کلیه مزایای متصور در خصوص مزایایی پایان کار تا زمان همکاری به شما تعلق میگیرد