در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام  خسته نباشید من با ماشین چپ کردم خودم کتف چپم شکست و بابام کتف راستش در رفت آیا دیه به ما تعلق میگیره     چند درصد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
پاسخ به این سوال نیاز به اطلاعات بیشتری دارد.

اگر شما راننده آن ماشین چپ شده باشید و بیمه نامه شخص ثالث هم داشته باشید و بدن شما دچار جراحت یا نقص عضو و از کار افتادگی شده باشد می ت انید از شرکت بیمه شخص ثالث خودرو، سرمایه بیمه حوادث راننده که در دل بیمه نامه شخص ثالث است، مطالبه کنید.

اگر شما راننده نبودید و دچارجراحت و نقص عضو و از کار افتادگی شده اید
سرنشین محسوب شده و در هر صورت می توانید از راننده مقصر حادثه شکایت کنید و غرامت دریافت کنید.
در این حالت، اگر بیمه نامه شخص ثالث معتب  داشته باشد که شرکت بیمه پرداخت می کند وگرنه از محل صندوق تامین خسارت های بدنی که تحت نظارت بیمه مرکزی است، پرداخت می گردد.