در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام عرض و ادب بنده 26 سال سابقه بیمه دارم 48 سال سن ایا میتوانم از بیمه بیمه بیکاری استفاده کنم باز نشست شوم
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

شما در صورت تاهل تا 52 ماه می توانید از مقرری ایام بیکاری استفاده کنید البته به شرطی که تا به حال استفاده نکرده باشید . حتی در صورتیکه به هر دلیلی این زمان کمتر از 52 ماه شد و نتوانستید کاری پیدا کنید با شرایطی می توان این دوره را ادامه داد . اما فراموش نکنید که در مستمری بازنشستگی تان تاثیر بدی می گذارد و مبلغ آن را تا حد زیادی کاهش می دهد !

با تشکر