در بازنشستگی و مستمری توسط
باپردخت 10 سال حق بیمه میشود که 10روز حقوق بگرگیرم وبازنشست شوم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام اگر شزط سنی را دارا باشید بله می توانید بازنشسته شوید و حقوق 10 روز را دریافت نمایید کنید ولی ماده 111 برای شما اجرا نمی گردد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی