در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (130 امتیاز)

سلام و خسته نباشید؛
من دختری 25 ساله و دانشجو هستم که تحت تکفل بیمه پدرم (بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ) هستم. در سال 95 در حدود 8 ماه در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بودم اما کارفرما برای بنده حق بیمه پرداخت نکرد. پس از قطع همکاری با شرکت موردنظر و شکایت از کارفرما در وزارت کار رای به پرداخت حق بیمه ام توسط کارفرما داده شد و نامه اجراییه آن را از دادگستری دریافت کرده و به شعبه بیمه تامین اجتماعی مورد نظر ارائه دادم. با توجه به اینکه بنده تا پیش از این سابقه بیمه نداشته ام و لذا شماره بیمه ای برای من در سازمان تامین اجتماعی ثبت نشده بود، مسئول مربوطه در شعبه تامین اجتماعی عنوان کرد که باید از تکفل پدرم خارج شوم تا امکان دریافت شماره بیمه و ثبت سوابق من در سازمان تامین اجتماعی فراهم شود. سوال بنده این است که با توجه به اینکه در حال حاضر جایی مشغول بکار نیستم و حق بیمه ای برای بنده رد نمی شود و صرفا بدنبال ثبت سابقه کار 8 ماهه خود که مربوط به سال گذشته است می باشم و قصد ندارم دفترچه بیمه تامین اجتماعی دریافت کنم، در صورتی که از تکفل پدرم خارج شوم از مزایای دفترچه بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی که از جانب ایشان به بنده تعلق می گیرد محروم میشوم، آیا امکان دارد که بدون خارج شدن از تکفل پدر شماره بیمه تامین اجتماعی دریافت کرده و صرفا سابقه بیمه خود را در سازمان تامین اجتماعی ثبت کنم و کما فی السابق از مزایای دفترچه بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی استفاده کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
جهت اخذ شماره بیمه و ثبت سابقه بیمه خود اقدام فرمایید.
با توجه به اینکه در حال حاضر اشتغال به کار نداشته و بیمه شده فعال نیستید، بنابراین خروج شما از کفالت پدر منطقی به نظر نمی رسد. و دستورالعملی در این خصوص وجود ندارد.
هیچ کس نمی تواند همزمان مشمول دو صندوق بیمه ای باشد. به واژه "همزمان" دقت فرمایید.