در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
باسلام

خانمی ۴۶ ساله و خانه دارم و هیچ سابقه ی بیمه ای ندارم (دفترچه بیمه سلامت همگانی دارم)

با وضع مالی متوسط رو به پایین

با این شرایط بهترین بیمه عمر برای من طوری که بهم فشار زیادی نیاد چیه؟
3 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام

از مشاور بیمه ایی خود بخواهید که کاملا شرایط خرید ، سود ، بازخرید ، وام ، پوشش های بیمه ایی ، موارد استثنا و دوره انتظار بیماری ها و حوادث را برایتان کامل توضیح داده و جدول استعلام مورد نظر شما را کاملا برایتان تشریح نماید.
- پس از موارد 6 گانه فوق ، با خیال راحت بیمه خود را از هر شرکتی که احساس می کنید نیاز های شما را برآورده می کند خریداری نموده و همیشه به داشتن بیمه عمر افتخار کنید چون مطمئنا یکی از بهترین انتخاب های زندگی خود را کرده اید . شاد و سلامت و پر توان باشید.