در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
من توسط بنیاد ملی نخبگان به ستاد کل نیروهای مسلح معرفی شده ام که بجای انجام خدمت سربازی در یک شرکت دولتی یک پروژه تحقیقاتی انجام دهم.

 از آنجا که برای انجام این پروژه تحقیقاتی نیاز به حضور فیزیکی نیست، جهت تامین هزینه های خود در یک شرکت مهندسی خصوصی مشغول به کار هستم.

اگر هم زمان که بیمه ی نیروهای مسلح هستم توسط این شرکت خصوصی بیمه تامین اجتماعی شوم مشکلی وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

مشکل خاصی نیست . البته بعدا در صورتیکه بخواهید حق بیمه دوران سربازی تان را پرداخت کرده و سوابق آ را به تامین اجتماعی بیاورید دچار مشکل می شوید  بنابراین بهتر است دیگر درخواست خرید سوابق دوران خدمت نداشته باشید .

با تشکر