در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
کارگری دارم که قبل از پایان قرارداد بدلیل عدم توانایی در تامین مخارج شرکت او را اخراج کردم.
حالا وی میخواهد از بیمه بیکاری استفاده نماید و ۲۵ ماه سابقه بیمه دارد. ولی در شرکت بنده تنها ۵ ماه سابقه دارد و ۷ ماه از قرارداد وی باقی مانده.
آیا میتواند از بیمه بیکاری استفاده کند؟ باید به کجا مراجعه نماید؟
برای بنده ( کارفرما) چه تبعاتی دارد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله می تواند . باید بیکاری اش غیر ارادی بوده باشد  و باتوجه به کل سابقه اش میزان بیمه بیکاری اش محاسبه می گردد . باید به اداره کار درخواست دهد و بعد از تایید کمیته اداره کار با برگه این اداره به تامین اجتماعی مربوطه (شعبه ای که حق بیمه به همراه درصد بیمه بیکاری را برای وی ریخته اید) مراجعه کند .

برای شما تبعات خاصی ندارد البته احتمالا بازرسی از واحد شما صورت می پذیرد . در ضمن درصد بیمه بیکاری اش را نیز باید ریخته باشید .

با تشکر