در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
با سلام
چند سوال
اول اینکه چرا در سال های اول پرداخت حق بیمه، ارزش بازخرید از میزان پولی که ما دادیم کمتر است؟

سوال بعد ایا راهکاری هست که در همین سال های اول با پرداخت حق پوشش ها به صورت جدا از کاهش ارزش سرمایه ی اصلی جلوگیری کرد؟

به طور مثال من میخام 60 میلیون را یکجا به عنوان حق بیمه پرداخت کنم و میخام از همون سال های اول مثل بانک بهش سود تعلق بگیره و در عوض من به صورت جدا حق بیمه ها را پرداخت کنم؟
5 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با عرض سلام و خسته نباشید

با توجه به اینکه در بیمه های عمر و سرمایه گذاری بخشی به عنوان هزینه های بیمه گری و هزینه پوشش های بیمه ای از حق بیمه پرداختی کسر می شود در سالهای اولیه میزان سود دهی نسبت به بانک آنچنان قابل رقابت نیست و معمولا  از سال پنجم به بعد سود دهی افزایش می یابد

هزینه های بیمه ای و سود

در هر صورت شما هر قدر پرداختی ابتدایی تان بیشتر باشد سود دهی سریع تر آغاز میشود. در ضمن پوشش های بالاتر انتخاب کردن باعث بیشتر شدن هزینه پوشش های بیمه ای شده  و سود دهی ابتدایی کاهش پیدا می کند. برای سود دهی بالاتر باید پوشش های بیمه ای را کمتر انتخاب نمایید .