در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام خسته نباشید .بنده سوالی دارم ک اگر سوالم را میدانید لطفا جوابم را بدهید چون کسی قادر ب پاسخ نبود.و لطفا اگر در پزشکی قانونی اشنایی دارید سوال بنده را مطرح فرمایید و مشکل من را حل کنید ممنونم .

بنده تصادف کردم و مهره دوم گردنم شکست و پزشک برای ثبات گردن و سرم از دستگاه هیلو استفاده کرد ک چهار عدد پیچ ب جمجمه سرم پیچ شده بود دو عدد پشت سرم دوعدد روی پیشانی  ب مدت دوماه .که جای پیچها روی پیشانی سرم ب اندازه یک نخود بزرگ زخمش تا اخر عمر د بجا مانده و واضح دیده میشود‌.

سوال دارم ایا این پیچها ک ب جمجمه سرم توسط پزشک پیچ شده و جای زخمهایش هم تا اخر عمر مانده جز دیه شکستن گردن مهره دوم .ایا ارش یا دیه جداگانه ای دارد ؟ چند درصد ؟

چون پزشک قانونی جمعا یک و نیم درصد برای دستگاه ثابت کننده هیلو یا هالوبریس نوشته .درصورتی ک جایی خاندم ارش دستگاه ثابت کننده ده درصد است .

حال از شما تقاضا دارم اگر ب عنوان وکیل جوابم را میدانید پاسخ دهید .و در صورت کم نوشتن پزشک قانونی باید چه کنم.؟ باتشکر فراوان .
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

ارش اصطلاحا براي مواردي تعيين خواهد شد كه اصطلاحا داري ديه مشخص و مقدري ندارند لذا نميتوان ميزان دقيق ارش رو تعيين كرد منهي اگر كه براي شما ارشي كمتر از ميزان جراحات وارده تعيين شده است مي توانيد به نظريه اعتراض بزنيد و درخواست برسي. دوباره نماييد