در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
اگر كارمند در اواسط ماه اقدام به ترك كار كند ليست بيمه را چگونه بايد تنظيم كرد؟ روزهاي كاركرد را طبق روزهايي كه سركار بوده مي زنيم اما اعلام ترك كار چگونه است.

در نرم افزار وقتي در مشخصات فرد تاريخ ترك كار را مي زنيم هنگام بارگذاري ليست خطاي مغايرت مي دهد.
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام ،تا روز قبل از تاریخ ترک کار باید لیست بیمه ارسال ،ودر سیستم نیز ترک کار اعلام شود،البته اگر بیمه شده در استراحت پزشکی بسر می برد به هیچ عنوان ترک کار ثبت نگردد و نیازی به ثبت تاریخ ترح کار نیست