در سوابق بیمه توسط (120 امتیاز)
باسلام سابقه حق بیمه تامین اجتماعی ۷ ماهه حق التدریسی آموزش و پرورش سنوات گذشته چگونه جزو سابقه خدمت قابل قبول در دستگاه اجرایی دیگری که سابقه حق بیمه تامین اجتماعی جدید دارم لحاظ میشود؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

سوالتان دقیقا مشخی نیست . اگر در آموزش پرورش سابقه بیمه تامین اجتماعی داشته باشید این سابقه برای شما می ماند . اگر در هر ارگان دیگری طبق قانون تامین اجتماعی حق بیمه تان ریخته شود که به آن اضافه می گردد . اگر به صندوق بیمه ای  دیگری هم بروید این سابقه را می توانید انتقال دهید .

با تشکر