در پرداخت حق بیمه توسط (180 امتیاز)
سلام خدمت کارشناسان محترم ، با توجه به ارسال مبالغ بیشتر در طول یکسال مبلغ 2 میلیون تومان بستانکاری ما از بیمه میباشد که اعلام کردند قابل برگشت نیست و همچنین نمیتوان از حق بیمه ماه دیگر کسر کرد مگر مواردی که کارگاه بدهکار بشه و بنده کاملا توجیه نشدم آیا این فرمایش صحیح است؟

راهی وجود داره که بتونم این مبلغ رو بصورتی استرداد کنم؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله صحیح است . طبق قوانین تامین اجتماعی استرداد پول نداریم . تنها راهی که دارید این است که  از مرجع قضایی حکم بگیرید و سپس می توانید پولتان را بگیرید.

با تشکر