در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب کد کارگاهی برای اصناف دارم و شامل دستمزدهای مقطوع بیمه برای ارسال لیست میباشم.یا توجه به اشتباه حسابدار ناشی از عدم آگاهی دستمزدها بالاتر رد شده ودرنتیجه حق بیمه های اضافی پرداخت شده که حدودا مبلغ 80میلیون تومان است-وطبق گزارش کارشناس درامد حساب بستانکار است -چگونه باید این مبلغ پیگیری کنم-باتشکر
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام با سازمان تامين اجتناعي شعبه مربوطه مكاتبه كنيد و مدارك و مستندات خود را تسليم نماييد در صورت تائيد سازمان جزء مطالبات شما لحاظ شده و درليستهاي  بعدي شما محاسبه  مي گردد