در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
  1. ساعیدگی(حارصه)در سمت چپ پیشانی،سمت چپ صورت وسمت چپ دهان
  2. جراحت بخیه شده (دامیه)در ناحیه آهیانه ای سمت چپوبالای ابروی سمت چپ.
  3. کبودی مخاط فوقانی و تحتانی
  4. منطقه ساعیدگی(حارصه)در خلف دست سمت راست و خلف مچ دست سمت چپ
  5. ساعیدگی(حارصه)قدام زانوی سمت چپ
  6. ساعیدگی در (حد حارصه)در خلف شانه سمت چپ
  7. آسیب نسج نرم نیم سینه سمت چپ و عضلات اطراف فقرات کمری
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای محاسبه مبلغ دقیق دیه می تونید به لینک زیر رفته و گزینه دیه و دریافت خسارت از شرکت های بیمه را انتخاب نمایید .

دریافت مشاوره جهت محاسبه مبلغ دیه و پیگیری دیه : https://www.bidbarg.com/set