در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام بنده بدلیل سقوط از ارتفاع دچارشکستگی دنده های قفسه سینه ام شده ام وبعد از چند روز مدت ۳ماه مشغول به کار بودم  یک ماه قبل شرکت فعلا گفته است بروید خانه و به شما فعلا نیازی نیست البته هنوز شرکت با بنده تصویه حساب نکرده است.  راهنمایی بفرمایید چه اقدامات قانونی میتوانم دهم جهت احقاق حقوق کارگری ام
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با سلام. اگر قرارداد داشته باشید کارفرما تا پایان قرارداد حق اخراج شما را ندارد و باسیتی حقوق ایام بلاتکلیفی شما را بپردازد. در صورتی که قرارداد ندارید کارگر دائم محسوب می شوید. در خصوص حادثه پیش آمده هم اگر مقصر کارفرما باشد می توانید طرح شکایت کنید.