در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام استاد ارجمند، کارگری هستم که کارفرما هر از چندی مزد مبنای مرا کم می کند، شرکت طبقه بندی مشاغل را هنوز انجام نداده است و مدیر عامل ادعا می کند که چون حقوق مبنای شما خیلی بیشتر از حداقل حقوق می باشد، می توانیم آنرا کم کنیم. آیا ماده قانونی برای عدم امکان کاهش حقوق مبنا هست؟

حقوق پایه اینجانب 17 میلیون ریال بوده و حق جذب 100 درصد پایه و حق تخصص 35 درصد و حق پست 70 درصد بوده که مدیر عامل هر از گاهی درصد های حق جذب، تخصص و یا حق پست را کم می کند، و در سال 96 حق تخصص مرا صفر درصد کرده است، اینجانب 4 سال است که بدون هیچ قراردادی کار می کنم و تنها مدرکم فیش حقوقی است که همه آیتم های فوق با درج ضریب و رقم ضریب در آن درج می شود. آیا ماده قانونی برای عدم کاهش حقوق داریم؟ اگر هست ممنون میشم لطف بفرمایید. کارشناس محاسبه حقوق و دستمزد شرکت اعلام کرده که اگر ماده قانونی برای عدم امکان کاهش حقوق مبنا بیاری، حقوقت رو اصلاح می کنم
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
با سلام. با توجه به اینکه حق جذب و حق پست و ... مزایای به تبع شغل به شمار می آید و از طرفی عنوان کردید که چهار سال است بدون قرارداد هستید ٬ باید عرض کنم در صورتی که شغل شما در این مدت تغییر نکرده باشد کارفرما حق کسر مزایای یاد شده را ندارد مگر در قرارداد جدید با شرایط جدید. ضمنا قرارداد شما دائم تلقی می شود.