در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بنده 29 سال سابقه پرداخت بیمه دارم و شرط 50 سال سن را هم دارم . در بین سالهای دارای سابقه بینمه در سال 73 شرکتی که برایش کار می کردم برایم بیمه رد نکرده . آن شرکت هم در حال حاضر کارکرد مرا در آن سال قبول دارد. چگونه می توانم سابقه آن سال را جزو سنوات پرداخت بیمه بیاورم تا بازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید به اداره کار رفته و بابت این قضیه و براساس ماده 148 قانون کار از کارفرما شکایت کنید . بعد از تایید اداره کار مبنی بر احراز سوابق باید به شعبه تامین اجتماعی مربوطه تان مراجعه کنید . البته این موضوع را هم بگویم که تامین اجتماعی برای افراد در شرف بازنشستگی سخت گیری بیشتری در زمینه احراز سوابق بیمه ای انجام می دهد .

با تشکر