در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آيا مرخصي استعلاجي از نظر مدت زمان همانند مرخصي استحقاقي است؟
1 پاسخ
توسط
‌مرخصي استحقاقي مربوط به قانون كار است و براساس قانون كار، مدت آن يك‌ماه مي‌باشد. در مورد مرخصي استعلاجي در بیمه تأمين اجتماعي هيچگونه محدوديت زماني وجود ندارد مگر آنكه فرد از كارافتاده شود. به محض از كارافتادگي، شخص ديگر نمي‌تواند غرامت دستمزد دريافت كند. البته مدت استراحت بارداري چهارماه است و آنها كه قبل و بعد از زايمان هم مشكل دارند براساس تجويز پزشك مي‌توانند مدت قبل و بعد از زايمان را مازاد بر چهارماه استراحت كنند. ‌ ‌