در سازمان تامین اجتماعی توسط (120 امتیاز)
سلام
آیا شرکتهای مهندسین مشاور که برای تمامی کارکنان خود حق بیمه لیست را پرداخت نموده و برای کلیه قراردادهای خود از سازمان تامین اجتماعی مفاصا حساب دریافت کرده است هم لازم است از طریق موسسه حسابرسی تامین اجتماعی مورد حسابرسی قراربگیرد
چون قبلا شرکتهای مشاور از این امر مستثنی بوده اند.
لطفا در صورت مثبت و یا منفی بودن حسابرسی از این شرکتها مواد قانونی و بخشنامه آنرا ذکر بفرمائید.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)

با سلام

شعبه های تامین اجتماعی  مجاز به درخواست بازرسی از دفاتر قانونی اشخاص حقوقی که فعالیت آنها پیمانکاری یا مهندسین مشاور می‌باشد و حق‌بیمه آنها مطابق مواد ۳۸ و ۴۱ قانون و بخشنامه ۱۴ جدید درآمد دریافت و مفاصاحساب صادر می‌گردد نخواهند بود.

با تشکر