در مفاصا حساب بیمه توسط
سلام
پرسنل ما تعدادی در مشهد وهم در تهران بیمه هستند که شعبه 5 مشهد به سازمان حسابرسی تهران ارجاء داده. که من خواستم بدونم باید شعبه تهران درخواست حسابرسی کندیا شعبه مشهد
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام. هر دو شعبه می توانند تعهد حسابرسی بگیرند اما باید حواستون جمع باشه که تعهد را در شعبه ای بسپارید که ببشترین حق بیمه را پرداخت می کنید و اگر در آن شعبه تعهد دادید در شعبات دیگر نیازی به سپردن تعهد ندارد.