در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
برای دریافت مفاصاحساب بیمه تامین اجتماعی (در قراداد مشاوره ای ) آیا نیازی به کارت پایان خدمت می باشد؟

در قرارداد مشاوره ای اگر پیمانکار (مشاور) مشمول غایب باشد برای کارفرما موجب جریمه خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)

 با سلام

برای مفاصا حساب بیمه  اشخاص حقیقی مدارک هویتی شناسنامه و کارت ملی کفایت میکند .سازمان تامین اجتماعی در حیطه اختیاراتش نیست که به این موضوع ورود کند.

ولی استفاده از مشمولاند غایب برای شرکت تبعات قانونی دارد و مطابق ماده های 63 و 63 قانون مکرر خدمت وظیفه عمومی عمل خواهد شد.

"‌ماده ۶۳ – استخدام‌کننده یا استخدام‌کنندگان مشمولین غایب در وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی و وابسته به دولت و نهادها  برای هر یک از افراد‌اول و دوم به کسر نصف حقوق از شش ماه الی یک سال و در صورت تکرار سه مورد یا بیشتر به انفصال دائم از خدمت توسط دادگاه صالحه محکوم‌خواهند شد.

ماده ۶۳ مکررـ کسانی که به نحوی مشمولین غایب را در مؤسسات دولتی و غیردولتی از قبیل کارخانه ها، شرکت ها،  آموزشگاه ها، کارگاه ها، بنگاه ها، مغازه ها و تعمیرگاه ها، به کارگیری نمایند توسط نیروی انتظامی، وزارتخانه‌های «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و«صنعت، معدن و تجارت» شناسایی و به محاکم صالحه قضایی معرفی می‌شوند. مجازات اینگونه افراد برای بار اول هزینه سالانه یک سرباز و برای بار دوم و بیشتر هزینه سالانه سه سرباز است.

تبصره ـ ثبت نام در مراکز آموزشی خصوصی و آزاد برای ارائه آموزش به منزله به کارگیری محسوب می‌شود و مشمول این مجازات ها است."