باز هستیم
+1 امتیاز
1,472 بازدید
در مفاصا حساب بیمه توسط (110 امتیاز)
برای دریافت مفاصاحساب بیمه تامین اجتماعی (در قراداد مشاوره ای ) آیا نیازی به کارت پایان خدمت می باشد؟

در قرارداد مشاوره ای اگر پیمانکار (مشاور) مشمول غایب باشد برای کارفرما موجب جریمه خواهد شد؟
1 پاسخ
0 امتیاز
توسط (12,240 امتیاز)

 با سلام

برای مفاصا حساب بیمه  اشخاص حقیقی مدارک هویتی شناسنامه و کارت ملی کفایت میکند .سازمان تامین اجتماعی در حیطه اختیاراتش نیست که به این موضوع ورود کند.

ولی استفاده از مشمولاند غایب برای شرکت تبعات قانونی دارد و مطابق ماده های 63 و 63 قانون مکرر خدمت وظیفه عمومی عمل خواهد شد.

"‌ماده ۶۳ – استخدام‌کننده یا استخدام‌کنندگان مشمولین غایب در وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی و وابسته به دولت و نهادها  برای هر یک از افراد‌اول و دوم به کسر نصف حقوق از شش ماه الی یک سال و در صورت تکرار سه مورد یا بیشتر به انفصال دائم از خدمت توسط دادگاه صالحه محکوم‌خواهند شد.

ماده ۶۳ مکررـ کسانی که به نحوی مشمولین غایب را در مؤسسات دولتی و غیردولتی از قبیل کارخانه ها، شرکت ها،  آموزشگاه ها، کارگاه ها، بنگاه ها، مغازه ها و تعمیرگاه ها، به کارگیری نمایند توسط نیروی انتظامی، وزارتخانه‌های «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و«صنعت، معدن و تجارت» شناسایی و به محاکم صالحه قضایی معرفی می‌شوند. مجازات اینگونه افراد برای بار اول هزینه سالانه یک سرباز و برای بار دوم و بیشتر هزینه سالانه سه سرباز است.

تبصره ـ ثبت نام در مراکز آموزشی خصوصی و آزاد برای ارائه آموزش به منزله به کارگیری محسوب می‌شود و مشمول این مجازات ها است."


با احترام
برای دریافت مشاوره بیمه اینجا کلیک کنید

مشاوره های مشابه

مشاوره رایگان
+1 امتیاز
2 پاسخ 3,538 بازدید
0 امتیاز
1 پاسخ 4,953 بازدید
سوال شده تیر 2, 2017 در مفاصا حساب بیمه توسط مجتبی2608 (100 امتیاز)
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,122 بازدید
+1 امتیاز
1 پاسخ 1,538 بازدید
سوال شده تیر 27, 2016 در مفاصا حساب بیمه توسط باقری
بیمه بیکاری
تماس با ما
درباره ما
بلاگ
قوانین و شرایط
حریم خصوصی

آدرس:  تهران، چهارراه ولیعصر، کوچه بالاور، برج فناوری دانشگاه امیر کبیر، واحد 102  ​

تلفن: 02192009759 

ایمیل: info@bidbarg.com 


مجوز اینماد - Enamad Trust Certificate

 

مجوز نماد اعتماد الکترونیک

Zarinpal Trust Certificate

پرداخت امن با زرین پال

 

...