در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام
من 18سال در بخش جوشکاری شرکت کار مزه ام که جز مشاغل سخت و زیان آور بوده فیلم الحال شرکت تعطیل شده و میخوام دو سال آتی رو در یک شرکت دیگه که جز مشاغل سخت زیان آور باشه مشغول بشم تا به سقف بیست سال برسم
حال سوالم آینه در پایان بیست سال روال اثبات اینکه من جز مشاغل سخت بودم چیه و در کل چطوری باید اقدام کنم؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در صورت وجود قانون استفاده از مزایای بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور  و به همین شکل _در زمان بازنشستگی شما_:

  1. مراجعه به اداره تعاون، رفاه و کار اجتماعی و دریافت و تکمیل فرم شماره یک
  2.  بررسی مقدماتی از سول کارشناس بهداشت حرفه ای و اداره تعاون، رفاه و کار اجتماعی
  3. برگزاری کمیته بررسی مشاغل سخت و زیان آور مستقر در اداره کل حرفه ای و اداره تعاون، رفاه و کار اجتماعی
  4.  ارسال نتیجه بررسی کمیته بررس مشاغل سخت و زیان آور به اداره تعاون، رفاه و کار اجتماعی
  5. ارسال نتیجه بررسی کمیته بررس مشاغل سخت و زیان آور به سازمان تامین اجتماعی
  6.  پیگری اموربازنشستگی در شعبه محل اشتغال...