در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (360 امتیاز)
سلام نگهبانانی که در ماه 20 شیفت کاری در محل کار حاضر میشوند آیا در صورت استفاده از مرخصی استحقاقی مبلغ فوق العاده نوبتکاری آنها کم میشود؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با سلام. مرخصی استحقاقی جزو ساعات کاری تلقی شده و بایستی به تعداد ساعات مرخصی ، کارکرد لحاظ شود. در صورتی که کارگر دارای کار نوبتی چند روز متوالی از مرخصی استفاده کند به نحوی که گردش کار ماهیانه از بین برود ، بجای فوق العاده نوبتکاری فوق العاده شبکاری به وی تعلق میگیرد (به تعداد ساعات شبکاری)