در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام من تا امروز 8 سال هست که بیمه اجباری م رو از طریق شرکت مهندسین مشاور رد میکردم به طوری که کل مبلغ رو که برای سال 96 357/000 تومان است خودم پرداخت می کنم طبق قرارداد.

حال سوال من این است که با توجه به بالا بودن مبلغ ایا بهتر نیست که بیمه مشاغل ازاد رو رد کنم با بالاترین میزان یعنی 18 درصد؟؟

یعنی تفاوتهاش به جز اینکه مشمول قوانین کار نمیشه در چیه؟؟

ایا مستمری بازنشستگیشون در نهایت فرقی با هم داره یا نه؟؟

 ممنون میشم پاسخگو باشین.متشکر از همکاریتون
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام،

۱_بیمه مشاغل ازاد دارای سرانه درمان است که در حال حاظر به ازاى هر نفر درماه ۳۱۲۰۰ تومان می بایست پرداخت گردد

۲_ در صورت مراجعه به مراکز درمانی با دفترچه بیمه مشاغل ازاد مشمول پرداخت فرانشیز می شوید

۳_ بیمه مشاغل ازاد و اختیاری نمی تواند از غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری استفاده نماید اما بیمه اجباری شامل ایام استراحت نیز می شود

۳_بیمه مشاغل ازاد برعکس بیمه اجباری خدماتی مثل پروتز و اروتز را شامل نمی شود. ...

درمورد مبلغ بازنشستگی هم ،منهای سرانه درمان که هر ماه از بازنشستگی کسر می شود ،تقریبا  با اجباری برابر می باشد

درصورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس حاصل نمایید