در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (140 امتیاز)
سوالم تکراری است لطفا به این آدرس بفرستید
با سلام
من از سال 78 بیماری ام اس دارم،از سال80کار میکردم ،سال 84 بیمه تامین اجتماعی شدم،و علایم بیماری تا سال 86 نشان داده نمی شد،از سال 86 بیماری من با ناتوانی خودش را نشان داد،سال 89 برای از کارافتادگی اقدام کردم،ولی در فرم زمان شروع بیماری را همان زمان شدت گرفتنش اعلام کردم،یعنی سال 86 ،وبعد از طی مراحل موفق به گرفتن از کارافتادگی شدم.
حالا بعد از چند سال عذاب وجدان گرفتم و بسیار پشیمانم که نباید دروغ میگفتم و باید عنوان میکردم که شروع بیماری من،قبل از شروع بیمه بوده است،
یک مرتبه هم به بیمه مراجعه کردم وجریان را گفتم،اما به من گفتند شاید نظر کمیسیون بر مبنای سال صحت بیماری بوده واشکالی ندارد
اما من خیلی دلواپسم،نکند پولی که میگرم حلال نباشد؟؟؟
من خیلی ناتوانم و کسی در این مورد با من همکاری نمیکند که دوباره به اداره تامین اجتماعی بروم و بخواهم واقعا راهنماییم کنند که پولم حلال باشد
خواهش میکنم راهی بمن نشان دهید.کجا بروم چه بکنم؟؟؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

در زمینه قوانین ازکارافتادگی ملاک در گذشته تاریخ شروع بیماری بود که باید 1 سال قبل از آن 3 ماه بیمه و در 10 سال قبل از آن 1 سال پرداخت حق بیمه داشته باشید . بعد از رفت و آمدهای زیاد و ایرادات دیوان عدالت اداری و دفتر حقوقی سازمان ، ملاک ازکارافتادگی کلی ناشی از بیماری براساس تاریخ شدت بیماری شد و نه شروع بیماری .

در ضمن معمولا این مسائل در کمیسیون پزشکی بررسی می شود و لزوما حرف شما سند نیست . خود کمیسیون براساس مدارک و پرونده پزشکی به نتیجه می رسد.

با تشکر