در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)

با سلام
من دو تا سوال دارم ک اگر امکان داره خواهش میکنم پاسخگو باشید

  1. کسی ک نمایندکی بیمه اخذ کرده ایا امکان صدور تمام بیمه ها اعم از عمر اتش سوزی ثالث بدنه از بدو گرفتن کد نمایندکی داره؟ کدوم بیمه ها این امکان دارند

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

  1. کسی ک نمایندکی در ی شهر دیگر گرفته میتونه مراجعانی از شهر دیگر را بیمه کند؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز امکان صدور و امکان فروش دو مقوله ی جدا در نمایندگی های بیمه ایست.در ابتدای امر شما تنها امکان فروش تمامی رشته های بیمه ای را خواهید داشت صدور تنها به عهده ی شعبه ی اصلی شما خواهد بود اما بعد از تکمیل میزان مشخصی از پورتفوی فروش امکان صدور تمامی بیمه ها نیز برای شما فراهم خواهد شد.

توجه داشته باشید که این رقم با توجه به سیاست های داخلی شرکت ها متفاوت می باشد همچنین ممکن است در برخی شرکت ها در ابتدا امکان صدور بیمه نامه در یک یا دو رشته برای شما فراهم باشد.

با تشکر