در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام
من میخام نمایندگی یه بیمه رو بگیرم قصدم نمایندگی گرفتن بیمه ایران ولی همش از سختی و ندادن نمایندگی این بیمه میگن
واینکه چندیال طول میکشه تا بتونی نمایندگیشو بگیری تازه اگه پارتی داشته باشی
خاستم سمت بیمه های خصوصی برم ولی نمیدونم کدوم بیمه رو انتخاب کنم
من تازه استارت کار رو زدم و بجای کار دفتری ب بازایابی پرداختم
بااین شرایط چقد برای گرفتن کدنمایندگی زمان میبره؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
شما بهتر است به جای استناد به گفته های و شنیده ها، یک سری به سایت بیمه ایران بزنید یا از یکی از شعب بیمه ایران، درخواست نمایندگی کنید.
اگر شرایط اولیه را داشته باشید و مورد پذیرش قرار بگیرید، بقیه امور با سایر شرکت های بیمه ای هیچ تفاوتی نخواهد داشت.