در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
درصورتی که شخصی مقصر حادثه باشد، و صاحب بیمه‌نامه شخص دیگری که از حادثه تصادف خبر ندارد، آیا شکایت تامین دلیل متوجه راننده خودرو و مقصر می‌شود یا شخصی که مشخصاتش در بیمه‌نامه درج شده ؟

 ملاک مشخصات مقصر که در برگه سازشی راهنمایی و رانندگی درج شده بیمه‌نامه‌ای بوده که از طریق آن فرم سازشی تکمیل شده است نه کارت ماشین و سایر مشخصات فردی.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شكايت متوجه راننده مسبب حادثه مي باشد