در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (280 امتیاز)
سلام من عضو هیئت مدیره یه شرکتم که الان کارگاهش فعال نیست ومیخوام برای خودم ۶ ماه کارکرد رد کنم تا مشمول قوانین مرخصی زایمان بشم میخواستم ببینم امکان داره بیمه به  این کار من ایراد بگیره لازم به توضیح اون شرکت اعضا دیگش خانواده هستن من هم الان از جایی حق بیمه داره برام رد میشه
3 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بر اساس ماده 67 قانون تامین اجتماعی، شرایط لازم برای دریافت کمک هزینه بارداری  عبارتند از:

1.ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه ٦٠ روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشند.

2.در مدت استراحت مشغول کار نبوده مزد یا حقوق دریافت نکرده باشند.

3.در تاریخ اعلام بیماری ، مشغول به کار بوده و یا در مرخصی استحقاقی باشند.

4.در دوره استرحت مزد ی برای وی مطرح باشد.

با توجه به مطالب پیشگفت و اینکه در کارگاه دیگری حال حاضر حق بیمه شما واریز می گردد، جای نگرانی نیست. و البته خانوادگی بودن کارگاه مانعی در پرداخت غرامت ایام بارداری نخواهد بود. و صدالبته نمی توان حق بیمه کارکنان شرکتی که فعال نیست را پرداخت نمود( مگر با تایید فعالیت کارگاه از سوی بازرس کارگاه های سازمان تامین اجتماعی موضوع ماده 47 قانون تامین اجتماعی).