در خرید بیمه سربازی توسط (120 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید
آیا با شرایط زیرامکان انتقال رایگان خدمت سربازی به صندوق تامین اجتماعی مهیا است؟

اگر مهیا نباشد بنده بامراجعه به کدام سازمان بیمه ای سوابق خدمتی را  انتقال بدم؟

انجام خدمت سربازی بمدت ۱۷ ماه ازتاریخ ۸۸/۴/۱ تا۸۹/۹/۱ بعنوان سرباز معلم در مناطق محروم نوار مرزی استان آذربایجان غربی و کسر ماهیانه مبلغی تحت عنوان صندوق بازنشستگی پرسنل وظیفه از فیش های حقوقی صادره توسط آموزش و پرورش محل خدمت و داشتن دفترچه خدمات درمانی نیروهای مسلح تا پایان خدمت/ بنده درحال حاضر  ۴سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

اگر قبل و بعد از خدمت سربازی بیمه شده تامین اجتماعی باشید به صورت مجانی دوران سربازی برایتان جزء سابقه محاسبه می شود وگرنه باید مبلغ آن را بپردازید . آن مبلغی که از شما کم شده است ربطی به این موضوع ندارد .

با تشکر