در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)

حسلام

پارسال تصادف كردم و نظر پزشكي قانوني طبق برگه خودش

شكستگي استخوان هاي درشت ني و نازك ني ساق پاي چپ كه در حال حاضر بطور مطلوب التيام يافته و خونمردگي نسج استخواني در سر استخوان هاي دوم و سوم و چهارم كف پايي و استخوانچ هاي كونئي فرم و كوبوئيد در مچ پاي چپ و اسيب رباطي دلتوئيد ....

بعد از طي مرحله درمان پزشكي قانوني ٢/٥ درصد بابت جراحات و اسيب ها ارش تعيين كرده به نظر شما اين مقدار درسته در حالي كه من به خاطر جراحات و زخم ايجاد شده در پا دو شب به خاطر عفونت بستري بودم و هنوز بعد گذشت ٥ ماه از حادثه هنوز احساس درد داشته و مچ پام متورمه اگه اين مقدار ارش كافي نيست چگونه ميتوانم شكايت كنم .

و با توجه به ارش تعيين شده مقدار كلي ديه بابت شكستگي ١٦ درصد كه مجموعا ميشه ١٨/٥ درصد ايا مبلغي هم بابت از كارافتادگي تو مدت ٥ ماه بهم داده ميشه يا نه همون ١٨/٥ درصد

مبلغش چقدر ميشه.

با تشكر از شما خواهشا بهم جواب كامل بدين تا از اين شك در بيام .

1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)
پزشكى قانوني يك مرجع قانوني زير نظر قوه قضايه كه در دعاوى بيطرف است و بر حسب صدمات وارد شده انرا با قانون مجازات إسلامي تطابق داده و ميزان ديه را مشخص مينمايند كه مقدار ديه مشخص شده قانوني و رسمي ميباشد كه اگر فرد به ان اعتراض داشته باشد موضوع به كمسيون پزشكى إرجاع داده ميشود