در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

سلام
من در تصادف ران پای راستم شکست و به سه تکه تقسیم شد سه سوال دارم:

  1.  آیا این شکستگی نباید از نوع خرد شدگی محاسبه شود؟
  2.  پزشکی قانونی برای شکستگی ران  ۸ درصد ، اسیب نسنج نرم و استخوانی ساق پا راست ناشی از تعبیه ابزار ارتوپدی ۱ درصد، اسیب نسج نرم ران راست ناشی از تعبیه ابزار ارتوپدی ۱.۵ درصد‌ تعیین نموده. آیا ارش وجود پلاتین در پا محاسبه نشده؟
  3.  در خصوص اسیب نسج نرم و استخوانی ساق راست ،۱۳ روز قبل عمل در بیمارستان پین (وزنه) داشتم ایا ۱ درصد ارش تعیین شده درست است؟
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام پاسخ به سوالات شما مستلزم ارایه نظریه پزشکی قانونی است اما به نظر به توجه به تشریح آن در سوال شما به درستی تعیین شده است.