در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
اگر ليست پرداخت حق بيمه يك بيمه شده در جايي به دور از شهر اشتغال وي تحويل تأمين‌اجتماعي شود، چه مشكلاتي را پديد مي‌آورد؟ ‌ ‌
1 پاسخ
توسط
‌در حال حاضر 460 شعبه ثابت تأمين‌اجتماعي به همراه شعب سيار در كل كشور، براي دسترسي آسان بيمه‌شدگان به خدمات بيمه‌اي فعال‌اند. اگر بيمه شده‌اي مثلاً در شيراز كار كند و پيمانكار، ليست حق بيمه وي را در تهران تحويل تأمين‌اجتماعي دهد، ارائه خدمات قانوني به اين بيمه شده، تقريباً غيرممكن يا بسيار مشكل خواهد بود. اگر براي اين بيمه شده حادثه‌اي اتفاق بيفتد، گزارش اين حادثه به تأمين اجتماعي مشكلات متعددي را براي بيمه شده پيش مي‌آورد. بنابراين بهتر است كه هر بيمه شده در جايي كه كار مي‌كند، در نزديك‌ترين شعبه تأمين‌اجتماعي بيمه شود، مگر در مواردي خاص برخي شركت‌ها نظير شركت‌هاي مهندسي مشاور كه موافقت شده ليست حق بيمه در دفتر مركزي پرداخت شود و كساني كه در شهرستان كار مي‌كنند، به عنوان مأموريت و غيرثابت در ليست عنوان شوند. ‌ ‌