در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (360 امتیاز)
فرق بین اضافه کار جمعه و روزهای عادی هفته چقدر است؟
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
ضریب اضافه کاری روز جمعه 35 درصد از ضریب روزهای عادی بیشتر است بعنی ضریب اضافه کاری روز جمعه 2 و روزهای عادی 1.4 است.
توسط (13,280 امتیاز)
به موجب ماده 62قانونکارکارگرانی که به هرعنوان روزهای جمعه کارمیکنند درمقابل عدم استفاده ازتعطیل روزجمعه 40درصداضافه برمزددریافت خواهندکرد. لذا اگرساعات کارعادی نباشدواین کار روزجمعه اضافه کارمحسوب گرددعلاوه بردریافت 40درصدموضوع ماده 59 قانونکار40درصدموضوع ماده 62قانونکاررابایستی دریافت نماید