در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌با وجود گذشت زمان طولاني از تصويب قانون نوسازي صنايع، چرا هنوز بخش مربوط به بازنشستگي با 25 سال سابقه پرداخت حق بيمه در اين قانون، اجرا نشده است؟
1 پاسخ
توسط
دستورالعمل اجرايي بازنشستگي با 25 سال سابقه پرداخت حق بيمه براي ماده 10 قانون نوسازي صنايع، تدوين و به همراه نرم‌افزار رايانه‌اي مورد نياز، تدوين و به كليه شعب تأمين‌اجتماعي در سراسر كشور ابلاغ شده است. توجه به اين نكته ضروري است كه براساس برآوردهاي اوليه، در طول اجراي اين قانون تعداد زيادي از افراد مشمول به جمع مستمري‌بگيران از صندوق تأمين اجتماعي اضافه مي‌شوند كه اين امر هزينه‌هاي كلاني را به اين صندوق تحميل مي‌كند.