در دیه و بیمه خودرو توسط (360 امتیاز)
سلام من چطور می‌تونم بعد از نامه از اجرای احکام مقداری از دیه را از شرکت بیمه بگیرم تصادف جرعی کرده بودم .
ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (780 امتیاز)

زمانی که به شما اعلام گردیده جهت معرفی شما حساب علی القاعده پرونده به مرحله اجرای حکم رسیده است . به همین دلیل وقفه های برای واریز مبلغ دیه متصور نمیباشد.لذا نیاز است شما سریعتر جهت پیگیری به مرجع مربوطه مراجعه نمایید