در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام
رای قطعی صادر شده مهلت اعتراض نیز تمام شده است.
هم اکنون بیمه اذعان دارد ما صحت تصادف را قبول نداریم و از طریق نماینده حقوقی خود اقدام خواهیم کرد.
آیا اینکار بیمه قانونی است و آیا میتوانند اعتراضی وارد کنند یا پرونده ای جداگانه علیه طرفین نزد دادگاه تشکیل دهند ؟
1 پاسخ
توسط (2,510 امتیاز)
سلام درصورت قطعیت رای دادگاه شما از طریق اجرای احکام کیفری اقدام وحکم به موقع اجرا گذاشته میشود واعتراض شرکت بیمه باعث توقف اجرای حکم نخواهد شد