در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌براساس قانون تأمين‌اجتماعي، كارفرما يك ماه فرصت دارد كه ليست دستمزد كاركنان را به شعبه تأمين اجتماعي ارايه و حق بيمه مربوط را پرداخت كند. اقدام شعب تأمين‌اجتماعي در مورد تنظيم برنامه زمان‌بندي تسليم ليست، هر چند عملي بسيار مثبت است، اما چرا شعب تأمين اجتماعي از پذيرش ليست كارفرمايان در خارج از برنامه زمان‌بندي، خودداري مي‌كنند؟
2 پاسخ
توسط
برنامه زمان‌بندي دريافت ليست و حق بيمه براي تسريع و تسهيل كار كارفرمايان تنظيم شده است و در صورت مراجعه كارفرمايان در خارج از برنامه زمان‌بندي اما در مهلت قانوني، شعب تأمين اجتماعي كماكان ملزم به اخذ ليست هستند.
توسط
حالا چه کار کنم؟

به شعبه برم و فایل لیست رو هم ببرم؟

پس اون مبالغی که توی فیش نوشته چیه؟
توسط (329,890 امتیاز)

سلام برای مطرح کردن سوال جدید می توانید از قسمت طرح سوال استفاده نمایید.

bidbarg.com/bimeh/ask