در مفاصا حساب بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
آیا قرارداد مشاوره بازنشستگان کارکنان سازمان مشمول بیمه میباشد در حسابرسی مشمول شده است.
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام  باید متن قرارداد مورد بررسی قرار گیرد.

ولی اگر این قرارداد با شخص بازنشسته باشد مشمول بیمه نیست ولی اگر با شخص حقوقی باشد که فرد بازنشسته یکی از نفراتی باشد که کار را انجام می دهد مشمول بیمه می شود.

در هر صورت قراردادی که فقط شخص پیمانکار انجام دهد و کارگری نداشته باشد مشمول بیمه و ضریب نیست.