در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌چرا مفاد بخشنامه 1/15 جديد درآمد درخصوص تشكيل هيأت‌هاي بدوي و صدور احكام دبيران هيأت‌هاي بدوي براي رسيدگي اوليه و قبل از طرح اعتراض كارفرما، اجرا نمي‌شود؟
1 پاسخ
توسط
در ضوابط جديد تشكيل و فعاليت هيأت‌هاي بدوي و تجديدنظر، براي تسهيل و تسريع گردش كار اين هيأت‌ها و شفاف‌سازي هرچه بيشتر نحوه انجام محاسبات مربوط به بدهي‌هاي بيمه‌اي، اختيارات جديدي به شعب تأمين اجتماعي براي رسيدگي و بررسي مدارك ارايه شده از سوي كارفرما و تجديد احتمالي محاسبات، تفويض شده است. درخصوص صدور احكام دبيران هيأت‌هاي بدوي نيز با پيشنهاد واحد مربوط و باتوجه به مفاد دستورالعمل صادره، اقدام مي‌شود. ‌ ‌