در بازنشستگی و مستمری توسط (270 امتیاز)
باسلام محبت کنید وراهنمایی کنید افرادی هستند که فقط با اضافه کاری در پایان خدمت مواجه میشوند و همین امر باعث میشود حقوقشان غیرمتعارف میشود

 شما بزرگوران هم همیشه میفرمایید سیستم مشخص میکند آیا مرجع دیگری وجود ندارد که اطلاع پیدا کرد اینجانب کسی هستم که قربانی این سیستم شدم فقط اضافه کاری داشتم در سه سال آخر خدمتم غیرمتعارف شده حقوقم بعد از گذشت پنج ماه هنوز بلاتکلیف هستم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
خوب مسئول مستمری هم می تونه نگاه کنه تشخیص بدن و در کمیته مطرح بشه

معمولا سیستم نرم افزاری طوری برنامه ریزی شده که در صورت افزایش ناگهانی حقوق پیغام صادر می نماید