در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
با توجه به اینکه در محاسبه مقرری بیمه بیکاری کارگر  بیمه شده،متوسط مزد یا حقوق روزانه ملاک عمل قرار می گیردمورد سوال اینکه نحوه محاسبه  متوسط مزد یا حقوق روزانه چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)

سلام متوسط مزد یا حقوق روزانه بیمه شده بیکار به منظور محاسبه مقرری بیمه بیکاری عبارتست از جمع کل دریافتی بیمه شده که به ماخذ آن حق بیمه دریافت شده است در آخرین 90روز قبل ا شروع بیکاری تقسیم بر روزهای کار در نود روز قبل از شروع بیکاری .

 در مورد بیمه شدگانی که کارمزد دریافت می کنند آخرین مزد عبارتست از جمع کل دریافتی بیمه شده که به ماخذآن حق بیمه دریافت شده در آخرین 90روز قبل از شروع بیکاری تقسیم بر نود، درصورتی که بیمه شده کارمزد ظرف سه ماه مذکور مدتی از غرامت دستمزد استفاده کرده باشد متوسط مزدی که مبنای محاسبه غرامت دستمزد قرار گرفته به منزله دستمزد ایام بیکاری تلقی و در محاسبه مظور خواهد شد.

جدول کامل حقوق و مزایا در سال 99 + بخشنامه وزارت کار