در لیست بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
برای دریافت کد کارگاه اگر در شرکت نباشیم و بازرس بیاید آیا همه مراحل را دوباره باید طی کرد
3 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام. با توجه به اینکه از مراحل دریافت کد کارگاه بازرسی از کارگاه میباشد وتایید گفته های شما برای بازرس باید مشخص باشد لذا در صورت که بازرس امد ودر شرکت کسی نبود مجددا فقط به واحد بازرسی مراجعه واعلام اماده گی جهت بازرسی را اعلام نمایید همین......ایمانی